De Camping

zachtfruit

Over Hoeve Kootwijk

In tegenstelling tot vorig jaar mogen we onze deuren weer voor u openen vanaf 1 april. Uiteraard moeten ook wij aan de regels voldoen die door het RIVM zijn gesteld. 

De staanplaatsen op onze camping zijn gelukkig zeer royaal en liggen ver genoeg uit elkaar om goed te kunnen kamperen zonder direct contact te hoeven hebben met de andere gasten.  Er geldt echter wel een maximum aantal personen per plaats, het maximum is 5 personen (inclusief kinderen).

Gebruik sanitair
Voor de sanitaire voorzieningen ligt dat echter anders, want deze moeten gezamenlijk worden gedeeld. Deze worden netjes schoongehouden en ontsmet, bij alle sanitair is ook standaard ontsmettingsmiddel aanwezig.

Overige voorzieningen
Voor het gebruik van de overige voorzieningen hebben wij ook maatregelen getroffen, deze dienen dan ook opgevolgd te worden. Bij aankomst zal daar meer informatie over verstrekt worden.

Om alles goed en volgens de regels te laten verlopen vragen wij van onze gasten:

  • Te allen tijde de geldende 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.
  • Verplicht mondkapje dragen in publieke ruimtes.
  • Het sanitair te gebruiken volgens de regels die bij aankomt worden verstrekt.
  • Bij gebruik van de sanitaire voorzieningen dient u deze altijd schoon achter te laten.
  • Zelf ook voldoende (hand)desinfectiemateriaal mee te nemen
  • Thuis te blijven of te vertrekken (in overleg met de beheerder) bij de volgende klachten:  neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°). Een hooikoorts-patiënt is met een verklaring van een arts en medicatie welkom.

Zelfvoorzienend
Als u er toch moeite mee heeft om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen dan is het gebruik van een eigen kampeerdouche een hele goede optie. Deze kan eventueel achter de camper/caravan gezet worden, want bij iedere standplaats zit ook een vuilwaterafvoer. Mocht u eigen sanitaire voorzieningen zoals een kampeerdouche aan willen schaffen kan dit bijvoorbeeld tegen zeer betaalbare prijzen bij Decathlon of Wish.com, maar mogelijk ook bij een plaatselijk kampeerwinkel.

Wij verzoeken u ook vooraf te reserveren via het reserveringsformulier, zodat wij de aankomsten kunnen reguleren.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op!