De Camping

zachtfruit

Sanitaire voorzieningen op de camping

Sanitair op de camping Hoeve KootwijkAchter Hubertus, het bekendste edelhert van de Veluwe, zijn de toiletten en de douches van Hoeve Kootwijk te vinden. Van buiten alles in typische Veluwse sferen, van binnen hygiënisch en schoon!

Douches van camping Hoeve Kootwijk

Het aantal sanitaire voorzieningen is gelijk aan de hoeveelheid kampeerplaatsen die wij hebben, u heeft daardoor beschikking tot privè-sanitair! U krijgt een eigen douche en toilet toegewezen, die zich in een van de 2 sanitairgebouwen bevindt.

Over het sanitair

  • De douches zijn uitgevoerd met losse handdouches, met extra luxe sproeikoppen. Zodoende doucht u helemaal naar eigen wens!

  • Per douchebeurt krijgt u gedurende 6 minuten lang warm water. Dit is uit ervaring gebleken ruim voldoende om heerlijk opgefrist de douche te kunnen verlaten.

  • Onze sanitaire ruimtes, deels met vloerverwarming, voldoen aan de landelijke hygiëneregels.

  • De sanitaire ruimtes zijn voorzien van toiletpapier, handzeep, desinfectiemateriaal, tissues en gastendoekjes!

De douches zijn verdeeld in 3 ruimtes. De ruimtes zijn heerlijk licht en voorzien van een brede spiegel. Onder de spiegel bevinden zich 2 wastafels, waarbij handzeep, desinfectiemateriaal, tissues en gastendoekjes voor u klaar staan/liggen.

Buiten treft u nog een volledig in stijl overdekte brede afwastafel aan. Deze tafel heeft 2 spoelbakken en is voorzien van (gratis!) warm water. Ook daar is handzeep en desinfectiemateriaal aanwezig.

De Pottie-pottie (chemisch toilet) kunt u ook ledigen nabij ons sanitaire hoofdgebouw.