De Camping

zachtfruit

Over Hoeve Kootwijk

Rustig kamperen op de veluwe

Camping Hoeve Kootwijk ligt aan de rand van de Kootwijkse bossen. In deze bossen is het heerlijk wandelen en fietsen! Kom er tot rust op de uitgestrekte heidevelden die worden afgewisseld met o.a. berkenbomen en hier en daar een zandverstuiving.

Onze boerencamping beschikt over 25 zeer royale standplaatsen, waarvan het grootste deel luxe comfortplaatsen zijn. Elke comfortplaats heeft:

  • Eigen elektriciteit (6 amp)
  • Eigen wateraansluiting op de plek
  • Vuilwater afvoer
  • Ruime plaats en gelegen aan een groot grasveld
  • Tegelterras voor de voortent
  • Zeer compleet sanitair met warme douches
  • GRATIS WIFI voor uw internetverbinding (met Kliksafe-filter).

Hoeve Kootwijk is gelegen in een gebied waar veel mensen christelijk zijn en de zondag als rustdag gehouden wordt. Ook wij als eigenaars hebben een reformatorische achtergrond en daar is ons beleid dan ook op aangepast. Lees hier verder op deze website meer over.

Kamperen op Hoeve Kootwijk is vooral helemaal tot rust komen. Hoeve Kootwijk is geheel omzoomd door prachtige houtwallen met allerlei soorten bomen en struiken. Wakker worden doet u onder het aangename vogelkoor, dat zich in deze houtwallen huisvest. Ook zondagsrust is voor ons een belangrijke zaak, die wij daarom op de camping waar mogelijk zullen handhaven.

Bereikbaarheid en winkels

Hoeve Kootwijk is zeer goed te bereiken doordat het op slechts enkele minuten afstand van de snelweg is gelegen (deze hoort u niet). En voor uw dagelijks boodschappen, of om eens lekker te dineren: het dorpje Stroe is met de fiets al binnen 5 minuten bereikt!

Camping Hoeve Kootwijk met Jeu de BoulesHarskamp en Kootwijkerbroek zijn slechts enkele minuten verder verwijderd dan Stroe. In deze beide dorpen kunt u terecht om wat uitgebreider te winkelen.

 

Als RD-lezer kunt u uw krant laten bezorgen op de camping, deze wordt bezorgt op de dag van verschijnen. U moet dan het adres en uw standplaatsnummer aan hen doorgeven. 

De omgeving van Hoeve Kootwijk zal u geen moment vervelen. In de directe omgeving is het letterlijk smullen van de natuur en de cultuur van de Veluwe!