De Camping

zachtfruit

Gastenboek van Camping Hoeve Kootwijk

Wat fijn dat u op Hoeve Kootwijk hebt gekampeerd. We worden altijd blij als we mogen horen dat u een fijne tijd gehad heeft bij ons.

Hieronder kunt u lezen hoe onze gasten het verblijf op camping Hoeve Kootwijk ervaren hebben. Heeft u ook bij ons gekampeerd maar nog niet in ons gastenboek geschreven? Dan hopen we dat u hier ook even de moeite voor wilt nemen. Gewoon, om andere mensen te laten weten hoe fijn het is op onze camping.

Natuurlijk worden we ook blij van een mooie ZOOVER Review!

Hartelijke groet,

Pieter, Henk, Berthil en Gerard

Wat is uw ervaring met Hoeve Kootwijk?

Reactie door G de jong |

Beste trio,

Het was ons een waar genoegen om jullie te hebben leren kennen.

Gezegende Kersdagen en een goed 2022 van ons toegewenst.

Mvg. G & M

Reactie door A dolfing |

Onze ervaring is gezellig en rust vriendelijk staat voor op en een mooie aanleg van de camping een camping voor rust gr en tot een andere keer

Reactie door Hendrik Jan Noteboom |

Ook dit jaar zijn wij weer op Hoeve Kootwijk geweest.
Na de corona perikelen van afgelopen jaar konden wij weer gewoon gebruik maken van de toiletten en douche's. Ook hebben wij kennis gemaakt met de nieuwe aanwinst op het camping terrein. Dit was voor de heren een vooruitgang in de schoonmaak service, en in de winkel. Ga zo door als team van de Hoeve en hopelijk tot volgend jaar. Want het was er weer perfect.

Reactie door John en Elien Eggebeen |

We hebben een aantal dagen met veel plezier op deze camping gestaan. De camping is prachtig aangelegd. Ruime plaatsen en het sanitair is netjes en schoon. Compliment aan de beheerders voor de manier waarop ze deze camping runnen. We hopen zeker nog weleens terug te komen.

Reactie door Fam. Post |

Wij hebben weer een week van jullie gastvrijheid mogen genieten op jullie prachtige camping. Wat hebben jullie ‘je zaakjes’ toch goed voor elkaar. Brandschoon sanitair, prachtig verzorgd terrein met ruime staanplaatsen.Verder zijn jullie ontzettend gastvrij en spontaan.
Ook voor de niet gelovigen is het prima vertoeven bij jullie, hou als gasten gewoon de normale normen en waarden in ere, en dan met respect naar elkaar en dan komt het dik in orde.
En het kamperen ‘bij de boer’ is bij deze een bijenboer, met in jullie receptie/winkel heerlijke producten te koop.
Tot de volgende keer????????

Reactie door Jacobs |

Mooie en proberen camping, maar de camping eigenaar die er was andere verlof was helemaal niet vriendelijk tegen ons. Mijn man is imker en heeft een paar keer gevraagd of hij de bijen mocht zien, geen tijd, maar donderavond ging hij op de camping bij iedereen langs iets vragen wat ? Maar vrijdag morgen gingen wij fietsen en stond er aan de receptie een groep klaar voor de bijen rondleiding hoorde wij, maar wij mochten niet mee waarom ??? De rede weten wij helaas niet. Wij zijn van België ,dit hebben wij nog nooit mee gemaakt. Al zoveel in Nederland gekampeerd. Vinden wij heel spijtig ???? Wij wilden zeker terug komen maar nu ???
Petrus en Alice

Reactie door Trudy Merceij Snijder |

Ik was van plan om een dag of 3 te blijven, maar het is hier zo heerlijk dat ik de hele week blijf!
Bedankt Gerard voor ons kleine gesprekje!

Reactie door Gerard en Marlisa |

Prima camping. Klein van opzet, maar dat is nou juist de charme. Terrein wordt prima onderhouden. Het sanitair is netjes en schoon. De eigenaren zijn vriendelijk en spontaan. Denken in oplossingen en niet in problemen. Daarnaast is de omgeving ook de moeite waard. Fijn om te wandelen en te fietsen. Enige minpuntje is de vrij drukke weg die langs de camping loopt. Maar dit was ook inherent aan de plaats waar we stonden. Het was niet heel storend, want wij gaan zeker nog een keer terug naar deze camping.

Reactie door M. J. Walraven |

Wij hebben een aantal zeer aangename dagen op deze camping mogen verblijven. De rust, de mensen, het goed onderhouden terrein, en zeker ook de zeer nette sanitaire voorzieningen, echt TOP !!
Wij hopen hier zeker nog terug te komen.
Miek en Maarten

Reactie door Gerrit en Laura Blonk |

We hebben al twee keer genoten op deze camping en gaan zeker nog een keer terug. Fijne spontane beheerders. Ruime plaatsen met eigen water tappunt en afvoer. Prima schoon sanitair met goede afspraken in corona tijd. Een aanrader voor senioren. Minder geschikt voor kleine kinderen. De zondagsrust waarderen wij.

Reactie door Gerrit en Olga |

Ondanks dat we maar 2 nachtjes bij jullie op de camping hebben gestaan , wisten we al ,… hier willen we nog wel een keertje terug komen. De camping ziet er keurig verzorgd uit , schoon sanitair en we werden heel hartelijk ontvangen, een aanrader voor mensen die op een rustige camping willen staan.
Dat de zondagsrust gehandhaafd word vinden we heel fijn!
Een hartelijke groet en hopelijk tot ziens
Gerrit en Olga

Reactie door Wally |

Geweldige mooie tijd gehad op deze prachtige zorgvol onderhouden camping. Fijne beheerders met gevoel voor humor????. Voor herhaling vatbaar

Reactie door Germen en Saakje van IJs Leeuwarden |

Wat hebben we genoten van ons 14 daagse verblijf op camping Hoeve Kootwijk. Gerard en Pieter twee fantastische beheerders, zeer gastvrij en flexibel in alles. Een prachtig onderhouden camping met als een biljardlaken onderhouden grasvelden, prachtige bloemenperken en zeer goed sanitair. Al met al een plaatje!!!
Daarnaast nog de prachtige omgeving om van de genieten als fietser of wandelaar.
Zeker een aanrader!!!!

Germen en Saakje

Reactie door Vos |

Goedendag,

Wij hebben een aantal dagen met veel plezier op jullie camping gestaan. Super camping met mooie ruime plaatsen en prachtig uitzicht en prima sanitair. De omgeving is uiteraard super en recreatievijver Zeumeren in Voorthuizen is maar een kilometer of 10 Totaal geen “stijve” reformatorische sfeer of eigenaren. Gewoon hele leuke “jongens”
Jammer dat de bikini is verboden. Misschien een tip om dit alleen te verbieden op het veld en het sanitair. Zondagsrust….prima toch?
Het was top!

Reactie door A dolfing |

Wij hebben het goed naar onze zin gehad,het is een mooie en Schoone camping met vriendelijke beheerders en je kan met vragen altijd terecht bij ze ,wij hebben het als heel plezierig ervaren