De Camping

zachtfruit

Gastenboek van Camping Hoeve Kootwijk

Wat fijn dat u op Hoeve Kootwijk hebt gekampeerd. We worden altijd blij als we mogen horen dat u een fijne tijd gehad heeft bij ons.

Hieronder kunt u lezen hoe onze gasten het verblijf op camping Hoeve Kootwijk ervaren hebben. Heeft u ook bij ons gekampeerd maar nog niet in ons gastenboek geschreven? Dan hopen we dat u hier ook even de moeite voor wilt nemen. Gewoon, om andere mensen te laten weten hoe fijn het is op onze camping.

Natuurlijk worden we ook blij van een mooie ZOOVER Review!

Hartelijke groet,

Pieter, Henk, Berthil en Gerard

Wat is uw ervaring met Hoeve Kootwijk?

Reactie door Otto en Santien |

Graag geven we nogmaals een reactie. In september 2020 hebben we voor de tweede keer nog een dag of 10 op de camping gestaan. Weer erg genoten, van het weer, de gezelligheid en de rondleiding over de imkerij. Zelfs slingers in de schuur en toegezongen ter ere van mijn verjaardag!

We hopen dit jaar weer te komen!

Otto en Santien

Reactie door Gerrit en Laura Blonk |

We hebben vorig jaar bij jullie gekampeerd en het geweldig naar ons zin gehad. Prettige ontvangst. Gezellige tijd. Prima corona maatregelen. Zullen nog wel eens terug komen
hg Gerrit en Laura Blonk

Reactie door Steenbakkers |

Hallo kampeerders, wij (mijn vrouw en ik) hebben in sept. 2020 n kleine week op camping Kootwijk gestaan met ons camper busje. Dit was een prachtige tijd waarin we goede en leuke contacten hebben gehad met de eigenaar Gerard en zijn broer Pieter. De kampeerplaatsen waren ruim en het sanitair prima, de rondleiding over en de uitleg van hun imkerij was erg interessant, je koopt dan zeker wat honing (erg lekker). De omgeving is onbeschrijfelijk mooi zoals eenieder wel weet is de Veluwe n nationale trots en dat ervaar je als je vanaf de camping binnen enkele minuten er middenin zit. Fiets en wandel routes te over. En nogmaals een prachtige en zeer gezellige camping, waar in overleg met de eigenaar(s) bijna alles mogelijk is. Rust en stilte ervaar je hier volop. Wij komen hier zeker terug. Groeten Agnes en Eric.

Reactie door Fam. D. Flikweert |

Goedemorgen, wij wensen jullie Gezegende Kerstdagen en een gezond 2021. Ook een goed campingjaar toegewenst

Reactie door Super!!!! |

Bij aankomst een heel plezierige buitengewoon hartelijk ontvangst, mét rondleiding over de camping. Welke een zeer ruime, goed onderhouden camping. Met brandschoon sanitair. Perfecte oplossing voor de Corona regels, kan menig campingbaas nog iets van leren.
Bij de camping runnen de eigenaren ook nog een imkerij, bij de receptie verkopen ze ook heerlijke honing, zeer veel soorten.
We hebben genoten van ons verblijf bij jullie, en komen zeker terug.

Reactie door Leo en Ellie Flikweert |

Super camping!, allerhartelijkste ontvangst en grote ruime plaatsen. Een bezoek zeker waard en voor ons voor herhaling vatbaar!

Reactie door C.Wiskerke |

Gezellige rustige camping.
Veel ruimte.
Schoon sanitair.
Leuk contact met “de bazen “

Natuur prachtig en vlakbij, nog lang niet uitgekeken en komen vast nog eens.
Kids hebben ook erg genoten.
Ook de imkerij erg interessant en de honing heerlijk!

Reactie door Fam.D. Flikweert |

We hebben 3 nachten gewonnen op jullie camping. Een heel leuke actie. We zijn half juli geweest en we vonden het zo fijn bij jullie dat we 18 aug. weer voor een week zijn gekomen. Een heerlijke rustige camping, mooie plaatsen en zeer vriendelijke beheerders.
We hopen zeker nog eens te komen. Ook de rondleiding bij de bijen was enorm interessant. Pieter had spraakwater genoeg daarover.
We wensen jullie dan ook een goede bezetting toe op de camping

Reactie door Fam. Van Zanten |

Ondanks de corona maatregelen hebben we genoten in mei. Fijne, ruime camping! Aardige gastheren. Mooie omgeving. We popelen om nog een keer te gaan. Als het weer een beetje mee wil werken, komen we snel!

Otto en Santien

Reactie door Sylvia Vader |

Lieve Pieter en Gerard,

Wij als beginnende campeerders hebben nu twee keer bij jullie gestaan. Ja er zijn regels maar als je er aan houdt en van deze rust geniet dan is dit fantastisch. Wij hebben het ondanks deze nare Coronatijd geweldig gehad met ons eigen tentje en douche en de 2e keer hebben wij gebruik gemaakt van jullie superschone sanitair.
Ook de rondleiding op jullie Imkerij was heel bijzonder, nooit geweten dat een BIJ zo belangrijk is in de natuur, maar door jullie liefde voor deze insect is dat voor ons nu duidelijk????
En dat winkeltje erbij met al die heerlijkheden betreffende honing.
Wij gaan weer sparen hiervoor want ik was meer geld kwijt aan die heerlijke spullen dan aan het camperen.????
Ik hoop dat het door deze positieve reactie het nu niet te druk wordt bij jullie op de camping want wij willen zeker nog
terugkomen bij jullie. Niet alleen voor de mooie fietsroutes in de omgeving maar ook voor de gezelligheid en de soms heerlijke stiltes????

Kees en Sylvia Vader

Reactie door Ineke de Vries |

Rustige ruim opgezette camping. we genoten vooral van de mooie omgeving door te fietsen en wandelen. voor onze jongens was er op de camping niet veel te doen. maar als je rust zoekt is deze camping een aanrader. verder was het Sanitair super schoon en netjes, ook goed geregeld met de corona maatregelen.
bedankt dat we gewonnen hebben met jullie actie en er een paar dagen konden zijn.

Reactie door A.P.F. Koch |

Wij hebben genoten van jullie ruim opgezette sfeervolle camping. Wij hebben een paar dagen gestaan vanwege een bezoek aan Toptotaal maar komen zeker nog een keer terug.
En jullie hebben hele lekkere honing

Reactie door Pieter Mourik |

We hadden 3 nachten gratis kamperen gekregen op de camping. We hebben als afsluiting van onze vakantie er een hele week van gemaakt. Een prima camping , ruime plaatsen en goede schone sanitaire voorzieningen. Aardige camping eigenaars die graag een praatje maken. Mooie omgeving om te fietsen, je rijdt als het ware zo de mooie bossen in.....we hopen er zeker nog eens terug te komen.
Aanbevolen met een dikke 10 !!

Reactie door Faessen |

Een prachtige, rustige, ruime en goed verzorgde camping.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Sanitair keurig keurigen netjes verzorgd. Welkomstmap met routes en adressen heel netjes verzorgd. Binnen no time in de prachtige natuur.

Reactie door Annemarie, Christine, Marianne |

Pieter en Gerard,

Bedankt voor de gezellige tijd op jullie camping!
Alles was goed geregeld, niets was jullie teveel!
We hebben er van genoten!

Groetjes Annemarie, Christine en Marianne