De Camping

zachtfruit

Gastenboek van Camping Hoeve Kootwijk

Wat fijn dat u op Hoeve Kootwijk hebt gekampeerd. We worden altijd blij als we mogen horen dat u een fijne tijd gehad heeft bij ons.

Hieronder kunt u lezen hoe onze gasten het verblijf op camping Hoeve Kootwijk ervaren hebben. Heeft u ook bij ons gekampeerd maar nog niet in ons gastenboek geschreven? Dan hopen we dat u hier ook even de moeite voor wilt nemen. Gewoon, om andere mensen te laten weten hoe fijn het is op onze camping.

Natuurlijk worden we ook blij van een mooie ZOOVER Review!

Hartelijke groet,

Pieter, Henk, Berthil en Gerard

Wat is uw ervaring met Hoeve Kootwijk?

Reactie door Germen en Saakje van IJs Leeuwarden |

Wat hebben we genoten van ons 14 daagse verblijf op camping Hoeve Kootwijk. Gerard en Pieter twee fantastische beheerders, zeer gastvrij en flexibel in alles. Een prachtig onderhouden camping met als een biljardlaken onderhouden grasvelden, prachtige bloemenperken en zeer goed sanitair. Al met al een plaatje!!!
Daarnaast nog de prachtige omgeving om van de genieten als fietser of wandelaar.
Zeker een aanrader!!!!

Germen en Saakje

Reactie door Vos |

Goedendag,

Wij hebben een aantal dagen met veel plezier op jullie camping gestaan. Super camping met mooie ruime plaatsen en prachtig uitzicht en prima sanitair. De omgeving is uiteraard super en recreatievijver Zeumeren in Voorthuizen is maar een kilometer of 10 Totaal geen “stijve” reformatorische sfeer of eigenaren. Gewoon hele leuke “jongens”
Jammer dat de bikini is verboden. Misschien een tip om dit alleen te verbieden op het veld en het sanitair. Zondagsrust….prima toch?
Het was top!

Reactie door A dolfing |

Wij hebben het goed naar onze zin gehad,het is een mooie en Schoone camping met vriendelijke beheerders en je kan met vragen altijd terecht bij ze ,wij hebben het als heel plezierig ervaren

Reactie door J. J. Geelhoed |

Geweldige tijd gehad op jullie camping. Prachtige grasmat en schoon sanitair. Hopen zeker nog een keer terug te komen. Ook jullie informatiemap is geweldig en leuk geschreven. Hartelijke groet, ook voor broer Gerard.
Janny en Han Geelhoed uit Oosterland (Zeeland).

Reactie door Atie Steenstra |

In een prachtige omgeving ligt deze rustige camping met ruime plaatsen en superschoon sanitair. De vriendelijke eigenaren hebben tijd voor een praatje en verzorgen een rondleiding op de imkerij. Voor mij is dit de plek om tot rust te komen!

Reactie door Hans en Martina |

Een heerlijke tijd door mogen brengen op deze prachtig onderhouden camping. Mooie uitvalsbasis voor prachtige wandelingen en fietstochten. Zeer gezellige beheerders met passie voor hun vak. Ook de rondleiding door de imkerij was heel interessant. We zijn daardoor anders naar bijen gaan kijken. Kortom echt een aanrader en voor herhaling vatbaar

Reactie door Otto en Santien |

Graag geven we nogmaals een reactie. In september 2020 hebben we voor de tweede keer nog een dag of 10 op de camping gestaan. Weer erg genoten, van het weer, de gezelligheid en de rondleiding over de imkerij. Zelfs slingers in de schuur en toegezongen ter ere van mijn verjaardag!

We hopen dit jaar weer te komen!

Otto en Santien

Reactie door Gerrit en Laura Blonk |

We hebben vorig jaar bij jullie gekampeerd en het geweldig naar ons zin gehad. Prettige ontvangst. Gezellige tijd. Prima corona maatregelen. Zullen nog wel eens terug komen
hg Gerrit en Laura Blonk

Reactie door Steenbakkers |

Hallo kampeerders, wij (mijn vrouw en ik) hebben in sept. 2020 n kleine week op camping Kootwijk gestaan met ons camper busje. Dit was een prachtige tijd waarin we goede en leuke contacten hebben gehad met de eigenaar Gerard en zijn broer Pieter. De kampeerplaatsen waren ruim en het sanitair prima, de rondleiding over en de uitleg van hun imkerij was erg interessant, je koopt dan zeker wat honing (erg lekker). De omgeving is onbeschrijfelijk mooi zoals eenieder wel weet is de Veluwe n nationale trots en dat ervaar je als je vanaf de camping binnen enkele minuten er middenin zit. Fiets en wandel routes te over. En nogmaals een prachtige en zeer gezellige camping, waar in overleg met de eigenaar(s) bijna alles mogelijk is. Rust en stilte ervaar je hier volop. Wij komen hier zeker terug. Groeten Agnes en Eric.

Reactie door Fam. D. Flikweert |

Goedemorgen, wij wensen jullie Gezegende Kerstdagen en een gezond 2021. Ook een goed campingjaar toegewenst

Reactie door Super!!!! |

Bij aankomst een heel plezierige buitengewoon hartelijk ontvangst, mét rondleiding over de camping. Welke een zeer ruime, goed onderhouden camping. Met brandschoon sanitair. Perfecte oplossing voor de Corona regels, kan menig campingbaas nog iets van leren.
Bij de camping runnen de eigenaren ook nog een imkerij, bij de receptie verkopen ze ook heerlijke honing, zeer veel soorten.
We hebben genoten van ons verblijf bij jullie, en komen zeker terug.

Reactie door Leo en Ellie Flikweert |

Super camping!, allerhartelijkste ontvangst en grote ruime plaatsen. Een bezoek zeker waard en voor ons voor herhaling vatbaar!

Reactie door C.Wiskerke |

Gezellige rustige camping.
Veel ruimte.
Schoon sanitair.
Leuk contact met “de bazen “

Natuur prachtig en vlakbij, nog lang niet uitgekeken en komen vast nog eens.
Kids hebben ook erg genoten.
Ook de imkerij erg interessant en de honing heerlijk!

Reactie door Fam.D. Flikweert |

We hebben 3 nachten gewonnen op jullie camping. Een heel leuke actie. We zijn half juli geweest en we vonden het zo fijn bij jullie dat we 18 aug. weer voor een week zijn gekomen. Een heerlijke rustige camping, mooie plaatsen en zeer vriendelijke beheerders.
We hopen zeker nog eens te komen. Ook de rondleiding bij de bijen was enorm interessant. Pieter had spraakwater genoeg daarover.
We wensen jullie dan ook een goede bezetting toe op de camping

Reactie door Fam. Van Zanten |

Ondanks de corona maatregelen hebben we genoten in mei. Fijne, ruime camping! Aardige gastheren. Mooie omgeving. We popelen om nog een keer te gaan. Als het weer een beetje mee wil werken, komen we snel!

Otto en Santien